|
politika
|
| nelegalas |
parašyta 2008-04-27 16:00
|

Įstojo: 27.04.08
|
na davai tautieciai paolitikuojam
viskas kas atrodo genialu nebutinai yra pagaminta genijaus  |
| |
|
|
| kroitus |
parašyta 2008-06-30 07:55
|

Įstojo: 06.05.08
|
Kokia jūsų nuomonė apie neseniai priimtą įstatymą, kad negalima naudot sovietinės ir nacistinės simbolikos susirinkimuose? Rusai jau labai supyko ir tai išreiškia puslapių atakomis... |
| |
|
|
| Inga |
parašyta 2008-07-01 22:18
|
Įstojo: 07.04.08
|
Susidariau tokią nuomonę, kad politikai ko gero susilažino, kas pasiūlys kuo kvailesnį įstatymą (šeimos įstatymas, sveikatos ta reforma dėl gydytojų komandos panaikinimo paliekant vien tik šeimos gydytoją, ir šitas dėl tarybinės simbolikos) kažkoks absurdas. Kartais kyla klausimas ar nebūtų geriau anarchija?  |
| |
|
|
| kroitus |
parašyta 2008-07-02 10:45
|

|
Ir kas bjauriausia - patys supranta, kad tikrai užsitrauks kažkieno nemalonę (Rusijos nemalonė vis tik nėra pozityvus dalykas), tačiau daro nesąmones. O paskui kentėt tenka paprastiem žmonėm... |
| |
|
|
| Dainius |
parašyta 2008-07-02 22:02
|

Įstojo: 20.03.08
|
Kol valdžios vyrai mastys kišenėm, o ne galvom, tvarkos mūsų Lietuvėlėj tikrai nebus.Vat Gruzijoj kai vienas "teroristas" įšoko su kalašnikovu ir patuštino apkabą, ten korupcijos jau neliko.... Negi ir pas mus tik toks kelias pažabot korupciją? Bet turbūt teks importuot tokį teroristą, tiksliau - du, nes vienu gali nepatikėt..... |
| |
|
|
| kroitus |
parašyta 2008-07-03 14:36
|

|
Nebūtina importuot Manau reikia duot kokiam bomžui automatą ir paleist į seimą. Jei nepragertų prie apsaugos - prasineštų neblogai O šiaip tai aš manau, kad ir Rusija truputį per karštai reaguoja į mūsiškių tokius išsišokimus. Juk ne visiškai uždrausta ta simbolika. Dar gi jie dėl priešraketinės gynybos tos keikiasi. Na, kažkas kažkur juokais tik užsiminė, kad "gal Lietuvoj ir galima statyt", o rusai jau iškart keikiasi, kad mes JAU deramės dėl to... |
| |
|
|
| Dainius |
parašyta 2008-07-03 22:52
|

Įstojo: 20.03.08
|
Jeu seniai sklandė pasiųlymas paskelbt karą amerikai ir kitą dieną pasiduot O rusai yra rusai. Jie gėrė ir gers, taip pačiai, kaip raukėsi ir raukysis. Jei kaimynka virtų samagoną ir man smirdėtų - netylėčiau ir aš.  |
| |
|