2010 September 05         14:28:15
Navigacija
· DUK (dažnai užduodami klausimai)
· Naujienų kategorijos
· Videomedžiaga
· Fotogalerija
· Ieškoti
· Susisiekti
Šaukykla
Kad rašytum, turi prisijungti..

2010/05/27 14:29
Kas eis sraigių ragaut?

2010/03/01 20:02
Kas pirmas šiemet temas pajudins? Smile

2010/01/02 09:42
Kas jau prasipagiriojo, tai su Naujaisiais! Smile

2009/12/23 11:06
Radau kitą panašų, kur nėra pasakyta, kad negalima Smile

2009/12/17 00:28
Manau, galima. Šiaip rašo, kad jie ten tikrina. Bet pasidarysi kelis puslapius - trins tik netinkamą.

Peržiūrėti temą
obeliai.info :: Pliurpalai :: Paplepėkim
 Spausdinti temą
Dalyvių prisistatymas
Dainius
#1 Spausdinti pranešimus
parašyta 2008-06-06 08:04
Vartotojo avataras

Įstojo: 20.03.08

Turiu idėją šiame forume registruotiems dalyviams bent trumpai prisistatyti. Kiekvienas užsiregistravęs šiame puslapyje čia galėtų trumpai apibūdinti save paskelbdami tik tiek, kiek norėtų kiekvienas narys.
Manau, būtų įdomiau bendrauti bent kažkiek žinant apie pašnekovą Smile

Dainius
#2 Spausdinti pranešimus
parašyta 2008-06-06 08:11
Vartotojo avataras

Įstojo: 20.03.08

Pats sugalvojau, pats ir pradėsiu. Pabandysiu paauklėti pavyzdžiu Grin

Taigi aš Dainius, Gyvenu Obeliuose nuo 2004m., šiuo metu man 37 metai ir dabar dirbu pagal patentą, o dirbu tik tą, ką moku - tvarkau kompiuterius ir jų tinklus. Kitais žodžiais sakant, esu kompiuterastas iki kaulų smegenų Grin .
Šio puslapio idėją brandinau jau gal 2 ar 3 metus, pagaliau ją įkūnijau.

Ačiū. Mano numeris - dvi žvaigždutės Grin

kroitus
#3 Spausdinti pranešimus
parašyta 2008-06-06 08:20
Vartotojo avataras

Įstojo: 06.05.08

Na, tai prisistatysiu ir aš. Esu Vytautas. Didžiajai Interneto bendruomenei žinomas kaip Kroitus. Gimęs ir užaugęs ne visai Obeliuose, bet Antanašėj, bet čia skirtumas ne esminis Grin Po mokyklos emigravau iš Obelių, bet vis ten sugrįžtu ir, jei galiu, ką nors naudingo padarau. Pirmieji bandymai įkurt Obelių puslapį buvo mano, bet nelabai vykę, nes trūko entuziazmo iš kitų asmenų. Šiuo metu duonai užsidirbu programuodamas, o laisvalaikiu kurdamas muziką bei vaidindamas spektakliuose vaikams Smile

audrys5554343
#4 Spausdinti pranešimus
parašyta 2008-06-16 19:53

Įstojo: 05.06.08

Sveiki. Esu Audrius, man 34 metai. Gyvenu Majamyje (Marijampolėje), dirbu ryšininku, turiu du sūnus ir žmoną. Į Majamį nuklydau per Vilnių - ten studentaudamas susipažinau su būsima žmona ir........ Obeliuose apsilankau tik kelis kartus per metus - aplankau tėvus, čia likusius draugus ir gimines, tačiau apie Obelių ir jų apylinkių gyvenimą domiuosi pastoviai. Tikiuosi daugiau ir smulkiau sužinoti apie tėviškės gyvenimą.

nelegalas
#5 Spausdinti pranešimus
parašyta 2008-06-18 21:45
Vartotojo avataras

Įstojo: 27.04.08

na ka sveiki esu marius man 21 esu baiges obelių vidurinę mokykla Smile pašoviau i platuji pasauli ieškoti laimės vilniujeGrin siaip pazystu Dainiu ir jis buvo geras mokytojas kompiuterastas Grin dabar ir pats siek tiek prisiduriu prie duonos sededamas prie kompu Smile siaip jau senai buvau obeliuoseSmile reikes kada juos aplankyti Smile šaunuolis Dainiau kad ikūrei šita puslapiuka SmileWink
Redagavo nelegalas 2008-06-19 22:37
viskas kas atrodo genialu nebutinai yra pagaminta genijaus Smile

violeta kazlauskiene
#6 Spausdinti pranešimus
parašyta 2008-07-12 09:49

Įstojo: 10.07.08

sveiki visi Smile matau tik vyrai cia bendrauja. na nieko priimkit ir mane Grin esu violeta nauja obeliu kulturos namu administratore. dirbu dar tik savaite, bet obeliai man jau zinomi seniai turiu cia pazystamu. apie metus nutylesiu nes esu moterisWink sirdyje man visada niolika. mane rasti galima darbo dienomis zaliojojeWink

Inga
#7 Spausdinti pranešimus
parašyta 2008-07-12 23:27

Įstojo: 07.04.08

Labas, esu Inga Smile šiuo metu namuose auginu ir auklėju savo vaikus Smile kai maniškiai paaugs gryšiu į darbą, auklėsiu ne tik saviškius, esu pedagogė Cool. Obeliuose gyvenu jau penkti metai, dirbu dar seniau. Jei kam įdomu sužinot ką nors daugiau, klauskite, pasistengsiu atsakyt Grin

peršokti į forumą:
peoplestring.com

indoclix.com

468x60.lt
Laikrodis
Orai
Obeliai Facebook'e :
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.