|
Dalyvių prisistatymas
|
| Dainius |
parašyta 2008-06-06 08:04
|

Įstojo: 20.03.08
|
Turiu idėją šiame forume registruotiems dalyviams bent trumpai prisistatyti. Kiekvienas užsiregistravęs šiame puslapyje čia galėtų trumpai apibūdinti save paskelbdami tik tiek, kiek norėtų kiekvienas narys.
Manau, būtų įdomiau bendrauti bent kažkiek žinant apie pašnekovą  |
| |
|
|
| Dainius |
parašyta 2008-06-06 08:11
|

Įstojo: 20.03.08
|
Pats sugalvojau, pats ir pradėsiu. Pabandysiu paauklėti pavyzdžiu 
Taigi aš Dainius, Gyvenu Obeliuose nuo 2004m., šiuo metu man 37 metai ir dabar dirbu pagal patentą, o dirbu tik tą, ką moku - tvarkau kompiuterius ir jų tinklus. Kitais žodžiais sakant, esu kompiuterastas iki kaulų smegenų .
Šio puslapio idėją brandinau jau gal 2 ar 3 metus, pagaliau ją įkūnijau.
Ačiū. Mano numeris - dvi žvaigždutės  |
| |
|
|
| kroitus |
parašyta 2008-06-06 08:20
|

Įstojo: 06.05.08
|
Na, tai prisistatysiu ir aš. Esu Vytautas. Didžiajai Interneto bendruomenei žinomas kaip Kroitus. Gimęs ir užaugęs ne visai Obeliuose, bet Antanašėj, bet čia skirtumas ne esminis Po mokyklos emigravau iš Obelių, bet vis ten sugrįžtu ir, jei galiu, ką nors naudingo padarau. Pirmieji bandymai įkurt Obelių puslapį buvo mano, bet nelabai vykę, nes trūko entuziazmo iš kitų asmenų. Šiuo metu duonai užsidirbu programuodamas, o laisvalaikiu kurdamas muziką bei vaidindamas spektakliuose vaikams  |
| |
|
|
| audrys5554343 |
parašyta 2008-06-16 19:53
|
Įstojo: 05.06.08
|
Sveiki. Esu Audrius, man 34 metai. Gyvenu Majamyje (Marijampolėje), dirbu ryšininku, turiu du sūnus ir žmoną. Į Majamį nuklydau per Vilnių - ten studentaudamas susipažinau su būsima žmona ir........ Obeliuose apsilankau tik kelis kartus per metus - aplankau tėvus, čia likusius draugus ir gimines, tačiau apie Obelių ir jų apylinkių gyvenimą domiuosi pastoviai. Tikiuosi daugiau ir smulkiau sužinoti apie tėviškės gyvenimą. |
| |
|
|
| nelegalas |
parašyta 2008-06-18 21:45
|

Įstojo: 27.04.08
|
na ka sveiki esu marius man 21 esu baiges obelių vidurinę mokykla pašoviau i platuji pasauli ieškoti laimės vilniuje siaip pazystu Dainiu ir jis buvo geras mokytojas kompiuterastas dabar ir pats siek tiek prisiduriu prie duonos sededamas prie kompu siaip jau senai buvau obeliuose reikes kada juos aplankyti šaunuolis Dainiau kad ikūrei šita puslapiuka 
Redagavo nelegalas 2008-06-19 22:37
viskas kas atrodo genialu nebutinai yra pagaminta genijaus  |
| |
|
|
| violeta kazlauskiene |
parašyta 2008-07-12 09:49
|
Įstojo: 10.07.08
|
sveiki visi matau tik vyrai cia bendrauja. na nieko priimkit ir mane esu violeta nauja obeliu kulturos namu administratore. dirbu dar tik savaite, bet obeliai man jau zinomi seniai turiu cia pazystamu. apie metus nutylesiu nes esu moteris sirdyje man visada niolika. mane rasti galima darbo dienomis zaliojoje |
| |
|
|
| Inga |
parašyta 2008-07-12 23:27
|
Įstojo: 07.04.08
|
Labas, esu Inga šiuo metu namuose auginu ir auklėju savo vaikus kai maniškiai paaugs gryšiu į darbą, auklėsiu ne tik saviškius, esu pedagogė . Obeliuose gyvenu jau penkti metai, dirbu dar seniau. Jei kam įdomu sužinot ką nors daugiau, klauskite, pasistengsiu atsakyt |
| |
|